Different Domination Services

Click here to edit subtitle

Siveysvyön avainten hallinta:
Alistuvan siveysvyön asentaminen, avaimen hallussapito, yhteydenpito sähköpostitse kahlinta-aikana, lukon avaaminen sovitun ajan päätyttyä. (Haluttaessa vyön poistamisen edellytyksenä voi olla etätehtävien hyväksyttävä suorittaminen.) Perusratkaisuna asennat siveysvyön paikalleen ja lähetät avaimet Dominoiville. 

Vaihtoehtona on myös tapaaminen, jossa siveysvyö asennetaan paikalleen ja avain jää Dominoiville. Vyön asentaa Valtiatar Spandau tai Master Paganus. Avainta ei luovuteta takaisin vaikka sitä toivoisitkin. D tai M on yhteydessä sinuun netin välityksellä sovitulla tiheydellä lukituksen aikana.

Etätehtävät sähköpostitse/skypen/chatin välityksellä:
Saat sovituin välein Dominalta tai Masterilta etätehtävän, jonka suorittamista seurataan netin välityksellä. Tehtäviin voi kuulua exhibitionismia, itsekidutusta tai nöyryytystä tarpeidesi mukaan. Tehtävien suorittamisesta raportoit sovitulla tavalla, annetuissa määräajoissa. Useimmat tehtävät dokumentoidaan valokuvin, jotta tehtävä voidaan hyväksyä suoritetuksi. Kasvojen ei koskaan tarvitse näkyä ellet itse halua.

Nettisessiointi chatin tai skypen välityksellä:
Olemme kanssasi live-yhteydessä netin välityksellä. Palvelu ei sisällä videokuvaa kumpaankaan suuntaan (alistuva saa näyttää kuvaansa halutessaan, mutta se ei ole välttämätöntä). Sessiointi toimii cybersex-idealla, jossa vuorovaikutteisesti Dominoimme sinua erilaisin tehtävin ja/tai verbaalisesti tilanteen mukaan.

Pakotettu painonhallinta:
Luomme sinulle tiukkaan ravintokuriin ja kuntosi mukaisiin liikuntasuorituksiin perustuvat ohjelman, jolla saat motivointia painonhallintaasi. Seuraamme ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa käyttäen ohjelman noudattamista. Epäonnistumisista seuraa julmia ja kohtuuttomia rangaistuksia itsekidutusta ja nöyryytystä sisältävien etätehtävien muodossa.

Rahaorjuus:
Niille jotka haluavat tulla nöyryytetyksi/alistetuksi rahallisesti. M tai D käyttää sinua rahallisesti hyväkseen, johon joudut nöyrästi taipumaan. Hän ostaa asioita rahoillasi ja kerskailee niillä sinulle. Saat nähdä kuvia tavaroista, joita alistava osapuoli hankkii, mutta sen lisäksi tarjolla on vain turhautumista. Tästä vaihtoehdosta on neuvoteltava tarkkaan etukäteen. Sinun saatava meidät vakuutetuiksi siitä ettei tämä oikeasti vahingoita sinua.

Tämä vaihtoehto on sinulle liian kallis.